Dominique a primit un cadou-surpriză în noaptea de Revelion

 

Una din cele mai talentate cântărețe din noua generație, frumoasa Dominique face deja furori printre fanii ei, deși are doar 17 ani. În noaptea dintre ani, solista a cântat împreună cu bandul ei, Triplu Sec, la Sibiu, oferind un show de zile mari.

Surpriza a venit după concert pentru Dominique, aceasta primind o mulțime de flori și cadouri simbolice din partea publicului. Însă, un fan a dorit să fie mai presus și i-a oferit artistei o brațară în valoare de 6000 de euro.

“M-am simțit foarte bine la Sibiu, publicul fiind foarte receptiv. La finalul concertului am primit o mulțime de flori și cadouri drăguțe,semn că spectatorilor le-a plăcut show-ul. Când am ajuns acasă am desfăcut cadourile și am rămas surprinsă când am văzut brățara, însoțită de mesajul “De la un admirator secret”. Îi mulțumesc pe această cale, dar vreau totodată să spun că darul cel mai mare pe care mi-l pot face faniieste să fie mereu alături de mine în concerte”, a declarat artista.

Dominique se pregătește intens de lansarea unui nou single și videoclip, după ce vara trecută a făcut furori cu piesa “De mână”, o colaborare cu Lino.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe