Dramă în sportul mondial. Nu a mai ieșit din comă! Pugilistul canadian David Whittom a murit!

Pugilistul canadian David Whittom a încetat din viaţă vineri, la aproape zece luni după ultimul său meci, la finalul căruia a intrat în comă, a anunţat partenera sa pe reţelele de socializare.

Whittom, în vârstă de 39 ani, a fost făcut KO anul trecut, pe 27 mai, în ultima repriză (a 10-a) a meciului cu Gary Kopas, contând pentru titlul de campion al Canadei la categoria grea-uşoară.

La două ore după încheierea luptei, boxerul a fost internat în spital, în urma unei hemoragii cerebrale. Plasat în comă artificială imediat după operaţia destinată reducerii hematomului, pugilistul a decedat în cursul zilei de vineri.

Devenit profesionist în 2004, David Whittom a disputat 37 de meciuri, înregistrând 12 victorii, 24 de înfrângeri şi un egal. El a luptat, între alţii, împotriva fostului campion mondial WBC la categoria semigrea, Adrian Diaconu, sau canadianului Adonis Stevenson, actualul campion mondial WBC la categoria semigrea. Ambii l-au învins la puncte.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri