Antena Căutare

Plan roșu de intervenție! Elevi intoxicați la Dolj cu substanțe pentru dezinsecție

Un număr de 17 elevi din Dolj au fost intoxicați cu substanțe folosite pentru dezinsecție.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi de la o școală din comuna doljeană Daneți, au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale şi ambulanţe.

Un număr de 14 copii au fost trimiși la Spitalul de Urgență Craiova cu echipajele medicale, unul a plecat cu părinții la spital, iar altul a refuzat transportul. De asemenea, un elev a avut stare de vomă, conform reprezentanților ISU Dolj, scrie news.ro

Un alt elev a fost dus la o unitate medicală de părinţii lui, iar un părinte a refuzat transportul la spital al copilului său.

După primele informaţii, pompierii au constatat că la şcoală a fost făcută curăţenie, fiind folosite substanţe de curăţare, specialiştii urmând să le identifice, cu ajutorul aparaturii din dotare, scrie aceeași sursă.

foto: wikipedia

O "surpriză" de milioane de dolari, descoperită în curtea unui fermier: „Am fost sărac și nu știam ce comoară ... CCR: Nu există conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern în legătură cu angajarea răspunderii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x