Antena Căutare

Evenimente București Herăstrău în luna august 2018. Ghidul evenimentelor din parcul Herăstrău

Ghidul evenimentelor din parcul Herăstrău în luna august din 2018: Ovidiu Niculescu & Band Live pe Terasă, Festivalul Frigăruilor, Noapte albă-n Herăstrău, Paella & Wine Festival, Brick Lane Jazz Festival, Festivalul Iute de langă Lacul Herăstrău

Evenimente București Herăstrău în luna august 2018. Ghidul evenimentelor din parcul Herăstrău Galerie
Eveniment in parc | pexels.com

Fiecare locuitor al Bucureștiului a îndrăgit de-alungul timpului un parc din frumoasa noastră capitală. Cei care iubesc Herăstrăul, fie de dragul vremurilor trecute, fie pentru că locuiesc în apropiere, au ocazia să se bucure de evenimente în parc în fiecare săptămână. Pe langa restaurantele luxoase și terasele arhi-pline, te poți bucura de aerul proaspăt și verdeață.

1. Ovidiu Niculescu & Band Live pe Terasă

Vineri, 3 august, începând cu ora 20:00, te poți bucura de un concert pe cinste, în parcul Herăstrău, pe marginea lacului, pe terasa Berăriei H. Trebuie doar să faci o rezervare pentru tine și prietenii tăi. Intrarea la concert este liberă, oferindu-ți șansa de a te bucura de muzica live a acestei trupe extraordinare.

2. Festivalul Frigăruilor

Teresa Berăriei H e gata să își încânte clienți cu preparate la grătar. Festivalul Frigăruilor are loc între 2-5 august, începțnd cu ora 18:00. Specialiști în arta culinară vin să îți demonstreze care sunt cele mai delicioase rețete de frigărui, pregătindu-le chiar în fața ta. Trebuie să știi că accesul este gratuit pentru acest festival.

3. Noapte albă-n Herăstrău

Parcul Herăstrău e plin de surprize pentru bucureșteni în fiecare weekend. Așadar, Carrefour îi invită pe toți cei care iubesc comedia să se distreze alături de artiștii Leonid Doni, Marius Florea Vizante și Radu Gabriel. Ei vor oferi un show de excepție tuturor celor care apreciază umorul. Spectacolul are loc pe 4 august, la ora 19:30, pe aleea dintre Berăria H și Hard Rock Café în parcul Herăstrău.

4. Paella & Wine Festival

Pentru acest eveniment accesul este gratuit. El va avea loc între 16 și 19 august, la Berăria H. Cu ocazia acestui festival, te vei putea bucura de vremea călduroasă, ieșind cu prietenii la o Paella delicioasă, poate cea mai bună din oraș. Și pentru că o Paella gustoasă trebuie însoțită de un vin bun, la Berăria H vei putea alege unul potrivit din gama largă de sortimente. Distracția nu va lipsi dacă ești alături de prieteni dragi.

5. Brick Lane Jazz Festival

Dacă jazz-ul e unul dintre genurile tale de muzică preferate, atunci acesta e unul dintre evenimentele de care te vei bucura din plin. Acest festival în aer liber se desfășoară între 10-12 august 2018 în parcul Herăstrău. Printre artiști prezenți pe scena festivalului se numără Corcoran Holt Quintet, Alexandra Usurelu, Audiofeeling și Steve Coleman & Five Elements feat. Kokayi. Pe lângă concertul extraordinar, te vei putea bucura de zona de gamming, photo booth, cinema în aer liber, workshopuri și street food.

6. Festivalul Iute de langă Lacul Herăstrău

Acest festival se va desfășura între 9-12 august, pe terasa Berăriei H din parcul Herăstrău, fiind dedicat tuturor celor care iubesc mâncarea picantă. Dacă ești fanul mâncărurilor condimentate, festivalul acesta este pentru tine. Nu poți rata deliciile culinare care îți vor trezi la viață papilele gustative. Combo-ul perfect este mâncarea iute, berea rece și un concert în aer liber. Asta e rețeta pentru un weekend reușit.

Evenimente București Herăstrău în luna august 2018. Ghidul evenimentelor din parcul Herăstrău

Picnic in Herastrau

pexels.com

Plimbarea ta în Herăstrău se poate transforma într-o nouă aventură dacă afli ce evenimente și surprize te așteaptă săptămânal în parc. Majoritatea festivalurilor și concertelor sunt în aer liber, cu intrare gratuită. Strânge-ți prietenii și distrează-te alături de ei pe terasele din parcul tău preferat.

Sursa foto: pexels.com

Articol scris de Laura Burducel

Estimări teribile făcute de oamenii de știință! Numărul deceselor provocate de caniculă ar putea creşte semnificativ în ... Clipe de GROAZĂ pentru un grup de alpiniști! Patru turişti au decedat, iar un altul este dat dispărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x