Antena Căutare

EXCLUSIV! O poveste din ape tulburi: Secretul româncei de pe Costa Concordia

Românca acuzată a scufundat o navă cu peste 4.000 de pasageri la bord se destăinuie la Observator. Nu se consideră moldoveancă, ci româncă. Nu e dansatoare, ci traducătoare. Iar de când e personajul principal al unuia dintre cele mai scumpe naufragii, îi e greu şi să-şi găsească de lucru

“La ora 12 noaptea l-am vazut pe capitan pe puntea de comanda”, povestește tânăra.

Ce făcea Domnica pe puntea de comandă a navei Costa Concordia, înainte de naufragiu, a fost întrebarea a mii de oameni vreme de doi ani. În timp ce 4.200 de pasageri, printre care zeci de români, treceau prin infern, mulţi spuneau că Domnica îl ducea în Paradis pe căpitanul de pe Costa Concordia. “Nu este adevărat! Nu am dansat in fața lui și nici nu am făcut ce-si imagineaza lumea”, a mai afirmat românca.

Tânăra blondă şi seducătoare nu ascunde că era familiarizată şi cu nava şi cu căpitanul. Lucrase pe Costa Concordia vreme de trei săptămâni, ca traducătoare. “Traduceam meniurile, dădeam anunțuri informative, eram prezentă pentru a-i coordona ca să se simta cel mai bine”, a explicat fata.

Apoi a vrut să vadă şi cum e să fii pasager de lux. În loc de o săptămână, croaziera ei a durat câteva ore ore. Şi, în loc să viziteze cinci ţări din Europa, a luat parte la una dintre cele mai dificile operaţiuni de salvare din istorie. “M-am imbarcat la 5, iar naufragiul s-a intamplat la 9:45. Nu m-am simțit deloc pasager. Chiar nu am tinut cont ca am venit in vacanta sau nu, mi-am ajutat colegii. In apă, am recuperat două persoane, un francez care actual pot să spun că dacă nu îl scoteam din apă cu funia, probabil nu aveau sa fie 32, ci 33”, a mărturisit Domnica.

Pentru că a fost pe puntea de comandă la momentul naufragiului, procurorii italieni au anchetat-o ca pe un martor important. În schimb, presa a anchetat-o pentru relaţia cu căpitanul Schettino.

Întrebarea dacă a fost sau nu iubita căpitanului Schettino a ajuns, până la urmă, în sala de judecată. A venit din partea unei avocate şi ea parte civilă în procesul Costa Concordia. Iar Domnica a recunoscut, într-un final.

Tragedia de pe Costa Concordia şi povestea de dragoste de la bord au transformat-o pe Domnica într-un personaj. I s-a spus amanta capitanului, ispita blonda, balerina moldoveancă. “Vreau sa accentuez: sunt româncă, pentru că vorbesc limba română și nu știu de ce toată lumea zice moldoveanca”, a mai mentionat tânăra.

S-a ales şi cu o serie de procese împotriva unor jurnalişti din Republica Moldova. Incidentul Costa Concordia nu o plimbă doar prin tribunale, ci i-a schimbat complet viaţa. Chiar şi alegerea unui loc de muncă devine complicată.

Iar povestea Concordiei nu dă semne că va înceta să o urmărească pe Domnica. Speră însă ca naufragiul să nu o tragă şi pe ea în ape adânci şi tulburi.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Jetman a zburat iar! De nouă ori intr-o săptămână... Ce face dragostea din om! Un bărbat inșelat de iubita s-a răzbunat pe garderoba tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x