Antena Căutare

Experții de la Londra au decis! Topul jucăriilor de Crăciun

Deşi vremea de afară ne duce cu gândul la primăvară, mai e foarte puţin pănâ la. Crăciun. Iar producătorii englezi de jucării sunt gata să-i ajute pe copiii care nu s-au hotărât, încă, ce daruri să-i ceară Moşului. Experţii din Londra au alcătuit un top al celor mai noi jucării, iar apoi i-au chemat şi pe copii să le testeze şi să-şi spună părerea

Zânele zburătoare sunt ultima găselniţă a producătorilor de jucării. Una cu care i-au cucerit deja pe copii. Mica zână este doar unul dintre roboţii mai mult sau mai puţin complicaţi oferiţi, în acest an, copiilor. Mai sunt peşti mecanici şi animale cu blană, dar cel mai mare succes promite să-l aibă un câine care face tumbe, pe nume Texter. Poţi să te porţi cu el ca şi cu un câine normal şi reacţionează la tot ceea ce faci. Poţi să-l mângâi, să-l hrăneşti şi se poate descărca un program cu care să-l controlezi şi să-l pui să facă alte chestii tari.

Băieţeii, mai puţin interesaţi de animale de companie sau zâne, se pot distra cu o puşcă de jucărie.

Producătorii s-au gândit însă că Moş Crăciun ar putea avea bugetul limitat. Aşa că propun şi variante de jucării accesibile pentru toate buzunarele.

Topul jucăriilor a fost alcătuit de reprezentanţi ai marilor magazine britanice de profil, iar copiii le-au putut testa la o expoziţie din centrul Londrei.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Harta comorilor din Marea Neagră. Vezi AICI ce se ascunde in adâncuri... VIDEO! Un nou sport extrem: Cerculeţe cu excavatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x