Antena Căutare

Închisoare pentru românii din Italia care fac asta! Greșeala din cauza căreia ar putea sta până la 6 ani în spatele gratiilor

Românii care speră să poată face bani pe seama statului italian, beneficiind pe nedrept de alocația de 780 de euro ce va fi acordată lunar persoanelor.

Românii care speră să poată face bani pe seama statului italian, beneficiind pe nedrept de alocația de 780 de euro ce va fi acordată lunar unei categorii de persoane, riscă să fie condamnați la închisoare.

Mai exact, românii și alte persoane din Italia care vor minți pentru a beneficia de această alocație riscă între 2 şi 6 ani de închisoare.

„Unii probabil vor încerca să obţină acest venit, unii care sunt obişnuiţi să nu muncească. Nu cred că o sa funcţioneze. O să fie un filtru. Probabil asta o sa fie şi o modalitate de a-i trimite cumva acasă pe cei care vor să căpușeze sistemul”, a spus Silvia Dumitrache, președinta Asociației Femeilor Românce din Italia, potrivit digi24.ro.

Această alocație în valoare de 780 de euro pe lună de persoană poate fi obținută de români pentru o perioadă de un an şi jumătate.

În acest timp, beneficiarii trebuie să încerce să îşi găsească un loc de muncă şi pot refuza doar de două ori ofertele de angajare pe care le primesc.

Pentru a beneficia de ajutorul de la statul italian, solicitanţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să aibă cel puţin zece ani de reşedinţă în Italia, să deţină o locuinţă mai ieftină de 30.000 de euro şi să nu aibă bunuri mai scumpe de 6.000 de euro.

Începând cu luna aprilie, subvenţia va fi acordată pe carduri speciale din circuitul poştei italiene, iar banii trebuie să fie cheltuiţi în termen de o lună prin plata cu cardul aferent. Doar o sută de euro se pot încasa în numerar şi sunt excluse şi o serie de cheltuieli precum jocurile de noroc.

Se dau bani pentru acești români! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi 780 de euro lunar... Oamenii sunt disperați! Hackerii atacă în masă. Cu acest mesaj primit pe telefon ți se poate goli contul bancar în câtev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x