Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A băut votcă la o petrecere, după care a orbit! O tânără a rămas nevăzătoare la doar 20 de ani. „Am crezut că e o glumă”

O tânără a orbit la vârsta de 20 de ani după ce a băut votcă la o petrecere ce a avut loc în Grecia. Femeia a aflat ulterior și că rinichii ei sunt distruși din cauza băuturii consumate, ce a conținut substanțe periculoase.

O tânără a orbit la vârsta de 20 de ani după ce a băut votcă la o petrecere ce a avut loc în Grecia. Femeia a aflat ulterior și că rinichii ei sunt distruși din cauza băuturii consumate, ce a conținut substanțe periculoase.

Incidentul s-a petrecut în vara anului 2016, când Hannah Powell, în vârstă de doar 20 de ani la acea vreme, a plecat într-o excursie alături de două prietene, în Zante, Grecia.

Într-una din seri, cele trei au hotărât să meargă la o petrecere, într-un local din centrul oraşului. Niciuna nu avea să ştie că acea seară avea să fie startul unei tragedii.

Hannah Powell şi-a cumpărat un pahar de votcă, fără să ştie că substanţa era amestecată cu metanol, un lichid care poate fi chiar fatal, atunci când doza este periculos de mare.

A doua zi, tânăra a dat vina pe mahmureală iniţial, atunci când a observat că totul în jurul ei e negru. Şi-a rugat prietenele să tragă traperia pentru a lăsa soarele să intre în cameră, dar a avut un şoc când acestea i-au spus că draperiile erau deja trase, iar lumina intrase puternic în cameră, potrivit observator.tv.

„Am crezut că glumesc cu mine, aşa că m-am ridicat din pat să aprind lumina. Atunci am avut primul moment de panică, când mi-am dat seama că apăsam întrerupătorul, dar în cameră nu se făcea lumină. Nu vedeam în continuare nimic", a povestit ea.

Hannah Powell a fost dusă la un spital de pe insulă, înainte de a fi transferată într-un spital mai mare din Grecia.

„Nu știam de ce nu puteam vedea, credeam că era ceva în jurul ochilor mei”, a mai spus ea.

Hannah Powell fusese servită cu votcă alcătuită din susbstanţe toxice, ilegale.

Prietenele sale, care au băut de asemenea votcă au avut dureri abdominale puternice a doua zi, au avut crampe severe, dar nu au avut parte de efecte de durată.

Hannah Powell s-a întors acasă săptămâni mai târziu și a trebuit să se adapteze la noua sa viaţă, ca nevăzătoare. Rinichii ei au încetat de asemenea să lucreze, astfel încât ea a petrecut aproape 18 luni pe dializă până când mama ei a fost capabilă să-și doneze unul dintre rinichii ei.

Ea speră acum să obțină un câine antrenat pentru nevăzători pentru a-i oferi o mai mare independență. Este hotărâtă să ducă o viaţă normală, indiferent de orice. Merge la cumpărături, iese în oraş şi la petreceri aniversare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro