Antena Căutare

Elevi de clasa a V-a au învățat la școală cum se bat mulțimile la proteste! Video

Mai mulți elevi de clasa a V-a au învățat la școală cum se bat mulțimile la proteste, de la o unitate a forțelor speciale ruse.

Elevi de clasa a V-a au învățat la școală cum se bat mulțimile la proteste! Video
Elevi de clasa a V-a au învățat la școală cum se bat mulțimile la proteste.

Un detașament al gardienilor din închisori, cu căști și scuturi, le-a arătat elevilor de clasa a cincea cum anihilează un inamic imaginar, în sala de sport a unei școli din orașul Zlatoust, regiunea Chelyabinsk, Rusia.

Cei mai mulți dintre părinții copiilor nu au fost informați în prealabil despre demonstrație, astfel că aceștia au reacționat după ce au văzut informația la televizor.

În timpul demonstrației, liderul detașamentului le ordonă subordonaților săi să le arate elevilor cum să lovească din diferite poziții. În fundal se vede un banner cu mesajul „viața pentru patria mamă, onoare pentru nimeni!”, potrivit digi24.ro.

Mai multe organizații au criticat demostrația, spunând că este un mod extrem de greșit de educare.

„Cred că demonstrațiile de forță fizică împotriva cetățenilor nu pot, în niciun caz, să cultive patriotismul și dragostea pentru patria mamă”, a scris într-un mesaj postat pe o rețea socială Olga Mukhometyarova, reprezentanta unei organizații civice.

Putin inaugurează legătura feroviară a sudului Rusiei cu Crimeea... Circuitul secundar al reactorului cu apă grea de la Arak este operaţional, anunţă vicepreşedintel iranian Ali Akbar Sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x