Antena Căutare

100.000 de nord-coreeni au sarbatorit in strada succesul testului nuclear

Succesul testului nuclear si curajul „fara pereche” al lui Kim Jong-un au fost sarbatorite in strada de peste 100.000 de oameni. Militari si civili au celebrat impreuna in capitala Phenian.

Adunarea a avut loc in Piata Kim Il-sung. Membri de varf ai partidului si ai armatei, muncitori si studenti au luat parte la eveniment, relateaza Mediafax.

Testul nuclear a fost descris in cadrul discursurilor drept "produsul genial al deciziei extraordinare si curajului fara pereche al iubitului si respectatului Kim Jong-Un".

"Este o demonstratie formidabila a fortei unei puteri stiintifice si tehnologice si a unei puteri militare capabile sa elaboreze orice atac", a mai precizat agentia oficiala KCNA, referitor la testul nuclear.

Acesta a fost al treilea efectuat de statul comunist si a fost condamnat de comunitatea internationala. Este posibil ca Organizatia Natiunilor Unite sa sanctioneze Coreea de Nord.

Cum a fost sarbatorita in lume Ziua Indragostitilor... UPDATE Traian Basescu s-a intalnit cu Papa Benedict al XVI-lea. Presedintele: "Trebuie sa fim mai buni unii cu ceil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x