Antena Căutare

107 decese confirmate în Italia de la începutul epidemiei. Care este numărul persoanelor spitalizate

Coronavirusul COVID-19 a provocat 107 morţi în Italia de la începutul epidemiei, conform ultimului bilanţ oficial anunţat miercuri seară, ce ridică la 3.089 numărul cazurilor de infectare confirmate în această ţară, a treia din lume cea mai afectată de epidemie, după China şi Coreea de Sud, relatează AFP şi EFE.

107 decese confirmate în Italia de la începutul epidemiei. Care este numărul persoanelor spitalizate
107 decese confirmate în Italia de la începutul epidemiei.

Numărul persoanelor spitalizate este de 1.346, dintre care 295 se află la terapie intensivă.

Majoritatea cazurilor de infectare, respectiv 1.497, sunt în regiunea Lombardia, a doua cea mai afectată regiune a Italiei fiind Emilia-Romagna.

Precedentul bilanţ, anunţat marţi de Protecţia Civilă italiană, indica 79 de morţi şi 2.502 infectări.


În acest timp, guvernul condus de premierul Giuseppe Conte pregăteşte un decret cu noi măsuri excepţionale de limitare a epidemiei. Pe lângă închiderea temporară a şcolilor şi universităţilor, se preconizează anularea evenimentelor publice, închiderea teatrelor şi cinematografelor etc.


Ministrul italian al Educaţie, Lucia Azzolina, a confirmat închiderea şcolilor şi universităţilor pe tot cuprinsul Italiei începând de joi şi până pe 15 martie.

(sursa: Agerpres)

Tornadă devastatoare în statul american Tennessee, 24 de oameni au murit... Video.A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x