Antena Căutare

Au ignorat legăturile de sânge și s-au căsătorit între ei! 11 fraţi, verişori și cumnați au devenit soți și soții, în China! Motivul este de necrezut!

Unsprezece frați, verișori, cumnați, dar și foști soți s-au căsătorit între ei, respectiv s-au recăsătorit, în China, pentru un motiv de necrezut.  „Iubirea” nu a durat mult. Căsătoriilor le-au urmat 23 de divorțuri, într-o singură lună.

Unsprezece frați, verișori, cumnați, dar și foști soți s-au căsătorit între ei, respectiv s-au recăsătorit, în China, pentru un motiv de necrezut. „Iubirea” nu a durat mult. Căsătoriilor le-au urmat 23 de divorțuri, într-o singură lună.

Contextul arată așa: În urma unor lucrări de amenajare în satul Feijichangjiao, situat în provincia Zhejiang, o parte dintre locuitori trebuiau să fie expropriaţi. În compensaţie, statul chinez a oferit echivalentul unui apartament nou cu suprafaţa totală de 40 de metri pătraţi oricărei persoane înregistrate la starea civilă pe lista rezidenţilor din acea zonă.

Anticipând o afacere profitabilă, un anumit domn Pan s-a împăcat cu doamna Shi, fosta lui soţie de care divorţase în 2011, a relatat marţi cotidianul Global Times, citat de Agerpres.

Doamna Shi dispunea de documente care îi atestă statutul de rezidentă în acel sat - condiţie indispensabilă pentru obţinerea unui apartament gratuit. Astfel, după ce s-au recăsătorit pe 6 martie, cei doi parteneri de viaţă au divorţat din nou, după doar şase zile. În acest interval de timp, domnul Pan a obţinut un certificat de rezident în comună. Certificatul, care rămâne în proprietatea posesorului chiar şi după un divorţ, i-a oferit astfel bărbatului chinez acces la acel bun imobiliar.

Operaţiunea nu s-a oprit în acel punct. Inspirat, domnul Pan, acum rezident în satul Feijichangjiao, a dorit ca şi membrii familiei sale să beneficieze de acelaşi statut de invidiat: într-un interval de 15 zile s-a căsătorit şi a divorţat de cumnata lui, apoi de sora acesteia. Fosta lui soţie nu a rămas nici ea cu braţele încrucişate, întrucât a folosit acelaşi procedeu cu un alt fost soţ al ei.

În total, 11 persoane, inclusiv verişori, fraţi şi surori, au încheiat 23 de mariaje şi divorţuri „imaginare", au concluzionat jurnaliştii de la Global Times, citând Poliţia locală.

Suspecţii şi-au explicat gestul prin dorinţa de câştig şi „au exprimat regrete", a subliniat acelaşi ziar chinez.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

”Franţa nu poate primi pe toată lumea dacă vrea să primească bine” migranţi, afirmă Macron... Fratele lui Bouteflika, condamnat la 15 ani de închisoare de un tribunal militar algerian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x