Antena Căutare

15 persoane au fost lovite de fulger la un festival de muzică din Franţa

15 persoane au fost rănite, după ce au fost lovite de fulger, în nord estul Franţei. Incidentul a avut loc aseră, chiar la un festival de muzică, desfăşurat în aer liber.

15 persoane au fost rănite, după ce au fost lovite de fulger, în nord estul Franţei. Incidentul a avut loc aseră, chiar la un festival de muzică, desfăşurat în aer liber.

Doi dintre adulţi sunt în stare gravă, iar printre victime s-ar afla şi copii. Potrivit medicilor de la faţa locului, răniţii au suferit multiple arsuri. Cei mai mulţi dintre ei au rămas internaţi în spital. La scurt timp după incident, concertele programate de organizatorii evenimentului au fost anulate.

Autorităţile franceze au anunţat duminică dimineaţă că cel puţin 15 persoane au fost rănite, dintre care două sunt internate în stare gravă, după ce mai multe fulgere au lovit un festival de muzică din localitatea Azerailles, situată în nord-estul Franţei, scrie BBC.

O femeie sexagenară şi un bărbat în vârstă de 44 de ani sunt internaţi în stare gravă, în urma incidentului de la festivalul Vieux Canal.

Toate spectacolele programate pentru sâmbătă seara au fost anulate în urma incidentului, deşi printre cei care urmau să urce pe scenă se număra şi trupa electronică franceză Pony Run Run, precum şi grupul Black Bones.

Un nou atac cu acid la Londra. Victimă i-a căzut un tânăr de 21 de ani... Phenianul anunţă că a testat cu succes o bombă cu hidrogen, care poate să fie ataşată unei rachete balistice. Al Treilea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x