Antena Căutare

17 decembrie 2019, cea mai fierbinte zi din istoria Australiei! Câte grade a arătat termometrul.

În Australia s-a înregistrat, marți, 17 decembrie. cea mai călduroasă zi din istoria înregistrărilor meteorologice, conform rezultatelor preliminare emise de Biroul de Meteorologie.

Media temperaturilor maxime înregistrate în Australia a fost de 40,9 grade Celsius, temperatură care a bătut recordul anterior de 40,3 grade Celsius stabilit în ianurie 2013/

„Această căldură a crescut, temperaturile depăşind ieri 45 de grade Celsius în cea mai mare parte din interiorul Australiei”, a declarat Diana Eadie, meteorolog.

Valul de căldură care a traversat marți continentul australian a făcut să fie cea mai călduroasă, însă recordul este puţin probabil să dureze mult timp. „Această căldură nu va face decât să se intensifice astăzi. Sudul şi centrul Australiei se vor topi, cu temperaturi situate cu opt până la 16 grade peste medie”, a precizat Diana Eadie.

Cel mai cald a fost în Ceduna, o localitate din statul Australia de Sud, unde s-au înregistrat 46,5 grade Celsius.

Scandal în Ucraina cu privire la un diplomat antisemit... Brad de Crăciun din ramuri carbonizate, simbolul dezastrelor provocate de incendiile din Australia. „Te impresionează”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x