Antena Căutare

2012 - Anul conflictelor militare: Vezi HARTA celor mai fierbinţi locuri de pe Glob

Aviation Week's Defense Technology International a realizat o harta cu cele mai fierbinti locuri de pe Glob din punct de vedere militar. Astfel, consultand acest document puteti afla unde se desfasoara actualele conflicte militare, dar si unde au cele mai mari sanse sa izbucneasca unele noi.

Orientul Mijlociu
De departe cel mai intens conflict militar, cu pierderi de vieti omenesti, este in Iran. Fasia Gaza, Liban, Siria si Yemen sunt alte puncte fierbinti unde razboaiele decimeaza societatea.

Europa de Est
Pe continentul nostru, cea mai neagra zona este Kosovo intaratata in permanenta de focul conflictelor etnice, pe care Rusia se asigura sa il mentina viu.

Asia de Sud si Centrala
Afganistanul este numele unei tari care are o rezonanta macarbra chiar si pentru noi. Aici este cea mai instabila zona din regiune. In prezent pe aceasta harta au aparut si conflictele de la granita Indiei cu Pakistanul, sau a Indiei cu China.

Africa
Aici conflicte majore se duc in Egipt si Libia. Insa nici Somalia sau Uganda nu sunt tari tocmai linistite din punct de vedere militar.

Asia de Est
Aici un singur punct fierbinte iese in evidenta: Coreea. Nordul si Sudul vor fi in permanenta in conflict, iar schimbarea dictatorului nord coreean a creat numeroase tensiuni intre cele doua state.

America
Venezuela si Columbia isi disputa rolul lor in mafia drogurilor. Aici nu este un razboi in care sa fie implicati foarte multi militari, insa razboiul se duce intre cartelurile de droguri.

Sursa: Antena3

Presa franceza: Romania isi vinde padurile pe prune... 150 de muncitori din China ameninta cu sinuciderea in masa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x