Antena Căutare

25 politisti egipteni, ucisi cu sange rece de militanti islamisti in peninsula Sinai

In Egipt, baia de sange continua. In urma cu o zi, 25 de politisti egipteni au fost executati in peninsula Sinai.

Macelul organizat de militantii islamisti s-a soldat cu moartea a 25 de ofiteri. Acestia se indreptau spre orasul Rafah, in doua autocare. Masinile au fost oprite, iar politistii, fortati sa iasa din vehicule si apoi, legati la maini pentru a fi executati.

Razbunarea militantilor a venit la o zi dupa ce 36 dintre partizanii lui Morsi au fost ucisi. Acestia au fost arestati dupa izbucnirile violente de la Cairo si urmau sa fie dusi la inchisoare, inainte ca fortele armate egiptene sa le curme vietile.

In acelasi timp, liderul miscarii “Fratii Musulmani” a fost arestat intr-un apartament aproape de piata Rabaa al-Adawiya, unde miercuri, peste 280 de sustinatori ai presedintelui ales democratic au fost omorati.

In plus, saptamana aceasta se decide soarta fostului presedinte, Hosni Mubarak. Cetatenii egipteni asteapta inspaimantati posibila eliberare a sa, dupa ce judecatorii au anulat sentinta de condamnare pe viata. Fostul presedinte a fost arestat acum doi ani, dupa ce a permis uciderea a 900 de protestatari in timpul revoltei impotriva regimului sau.

sursa: foxnews.com

foto: Intact Images

OZN, zarit deasupra celebrului Taj Mahal... VIDEO! Primele imagini oficiale cu bebelusul regal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x