Antena Căutare

3.000 dolari - costul unui televizor 3D in SUA

O impresionanta lansare a televizoarelor 3D a avut loc joi in New York, ceremonie la care a asistat si regizorul filmului Avatar, James Cameron (foto), gratie caruia fenomenul 3D a luat o amploare asa de spectaculoasa.

Televizoare 3D, comercializate de Samsung sub denumirea Samsung's 3D LED Television, au intrat de astazi, pe piata americana. Aparatele costa aproape 3.000 de dolari si vin impreuna cu un DVD player si cu o pereche de ochelari speciali. Evenimentul a fost sarbatorit printr-un concert al formatiei Black Eyed Peas, chiar in Times Square.

"Spre asta ne indreptam cu totii. Cu siguranta, spre asta se indreapta industria cinematografica. Am vazut deja asta. Exista un foarte mare grad de receptivitate din partea publicului in ceea ce priveste 3D-ul", a spus regizorul James Cameron, prezent la lansare.

Pretul televizoarelor 3D porneste in New York de la 2.900 de dolari. In pachet se mai afla un dvd player si o pereche de ochelari speciali. "Cred ca pretul este rezonabil si multi dintre clientii nostri vor fi placut surprinsi sa constate cat de accesibil este de fapt", a declarat un comerciant.

Foto: scenebseen.com

Precautie: Acceleratorul de particule va fi oprit un an din motive de siguranta... Cosmarul FBI: Terorista "Jihad Jane"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x