Antena Căutare

40% dintre copiii de doi ani din Suedia folosesc internetul

40% dintre copiii din Suedia care au varsta de doi ani sunt utilizatori de internet. Acestea sunt concluziile unui raport intitulat „Suedezii si internetul 2012”, citat de HotNews.

40% dintre copiii de doi ani din Suedia folosesc internetul
| edudemic.com

Jumatate dintre copiii de trei ani din Suedia si 40% dintre cei de doi ani au folosit internetul anul acesta. Copiii acceseaza internetul aproape exclusiv pentru a se juca si a urmari videoclipuri.

Potrivit lui Janne Elvelid, de la Fundatia pentru Infrastructuri pe Internet, si parintii sunt implicati in activitatile online ale celor mici, care au renuntat la activitatile pe care le faceau inainte sa descopere internetul.

„Multe lucruri pe care copiii le faceau inainte sunt abandonate in favoarea internetului. Cand internetul a fost introdus in locuinte in urma cu 17 ani, nu interesa nici tinerii copii, nici copiii. Au trebuit 10 ani pentru a deveni interesant pentru copii. Acum, tinerii sunt din ce in ce mai multi-conectati”, se arata in raportul suedezilor.

Un ziar din Germania aflat in pargul falimentului a fost cumparat de cititori... UPDATE! Un roman s-a autoincendiat in fata sediului Presedintiei Italiei, in centrul Romei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x