Antena Căutare

9/11: O inregistrare video demonteaza teoria conspiratiei - A 7-a cladire de la WTC, distrusa de flacari

Prabusirea celei de a saptea cladiri de la World Trade Center (WTC 7) la cateva ore dupa atentatele sinucigase ale Al Qaeda de la 11 septembrie 2001 a alimentat timp de mai bine de zece ani teoriile conspiratiei, potrivit carora atacurile nu ar fi fost opera teroristilor. O noua inregistrare video pare insa sa dovedeasca, in sfarsit, ca WTC 7 a cazut la pamant din cauza caldurii degajate de incendiile de la WTC si nu a explozivilor, asa cum sustin conspirationistii, informeaza Daily Mail.

Noua inregistrare arata clar cum structura metalica de la etajele inferioare ale WTC 7, cladirea situata vizavi de "Turnurile Gemene", incepe sa cedeze din cauza caldurii foarte mari.

Inregistrarea video a fost facuta de un reporter al unui post local si a fost data publicitatii in baza Legii privind accesul liber la informatie. Iar filmarea a fost efectuata din partea de nord a WTC 7, de pe Barclay Street, pe fundal putand fi vazut incendiul devastator de la WTC.

WTC 7 era o cladire separata de "Turnurile Gemene", imobilele fiind conectate prin intermediul a doua "poduri" pietonale, la nivelul etajului trei. In urma anchetei desfasurate in urma atentatelor de la 11 septembrie 2001, s-a stabilit ca "Turnul de Sud" s-a prabusit la ora locala 9.59, iar "Turnul de Nord", la 10.28, WTC 7 fiind avariata iremediabil si cazand etaj cu etaj cateva ore mai tarziu.


Spagarii lumii: companiile rusesti si chineze... Presa britanica despre Grecia: O natiune corupta tine un pistol la capul UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x