Antena Căutare

A absolvit una dintre cele mai bune universități din lume, însă locuiește pe străzi. Acum este pregătit să o ia de la capăt. „O să încep din nou o afacere mică”

A absolvit una dintre cele mai bune universități din Statele Unite ale Americii, Yale, iar în prezent locuiește între cartoane, pe stradă. O decizie greșită de acum zece ani i-a schimbat total viața, cu toate acestea dorește să se pună din nou pe picioare.

A absolvit una dintre cele mai bune universități din Statele Unite ale Americii, Yale, iar în prezent locuiește între cartoane, pe stradă. O decizie greșită de acum zece ani i-a schimbat total viața, cu toate acestea dorește să se pună din nou pe picioare.

Are 52 de ani și este unul dintre cei 60.000 de oameni care nu au în adăpost și trăiesc pe străzile din Los Angeles.

"Sunt responsabil pentru propriile mele alegeri. Dețin toate deciziile mele"

Shawn Pleasants are un CV impresionant, cu care ar uimi orice angajator, absolvent Yale, specializat în economie, bancher și antreprenor. Cheltuielile din perioada facultății au fost acoperite de subvenții și burse academice, Shawn fiind unul dintre cei mai buni studenți al generației sale.

Specializat în economie, a deschis o afacere în fotografie și realizare de materiale video exact în momentul potrivit. A reușit să strângă bani și a achiziționat o casă într-un cartier select. „A fost o casă frumoasă, ceva ce ai vedea pe MTV”, a spus fratele său.

Pleasants este homosexual și se consideră căsătorit cu un alt bărbat fără adăpost cu care a fost timp de 10 ani, de când au ieșit pe străzi. Ei locuiesc împreună pe străzi, acționând ca un fel de echipă.

Bărbatul consideră că un un adăpost i-ar restrânge libertatea, dar și pentru faptul că nu va fi capabil să-și păstreze toate lucrurile din cauza lipsei de spațiu. Deține un laptop, dar și telefon mobil, merge la bibliotecă și este la curent cu toate noutățile. Cunoaște locurile unde se oferă mese gratuite, și-a dezvoltat un program pe care îl respectă cu seriozitate.

„O să încep din nou o afacere mică” , a declarat bărbatul care a avut un succes incredibil în trecut.

O decizie proastă i-a schimbat traseul vieții

În urmă cu zece ani, Pleasants și-a pierdut mama și a suferit un accident vascular. Durerea resimțită l-a schimbat și l-a făcut dependent de droguri. A pierdut casa, a locuit în mașină o perioadă, iar după a pierdut-o și pe aceasta.

Pleasants consideră că nu drogurile l-au adus în această situație deoarece le folosea și înainte de a-și pierde mama. Acum ia meth de câteva ori pe săptămână deoarece îl ajută să rămână treaz.

"De fiecare dată când dormi, vin oamenii și îți iau din lucruri” , a spus el.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Fenomene meteo severe (tornadogenesis) în partea de vest a Greciei... Greta Thunberg şi 15 tineri intentează o acţiune juridică împotriva Franţei, Germaniei, Argentinei, Braziliei şi Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x