Antena Căutare

O mamă singură a adoptat 2 copii abandonați și la scurt timp a descoperit un lucru care i-a schimbat viața!

Katie Price s-a confruntat cu un divorț în Statele Unite și avea probleme de fertilitate. Cu toate acestea, dorința de a fi mamă a fost mai puternică decât dificultățile.

Deși nu putea avea copii și tocmai fusese părăsită de soț, această femeie și-a dorit enorm să devină mamă. După ce a adoptat 2 copilași abandonați în spital, la distanță de un an, femeia a făcut o descoperire care i-a schimbat viața pentru totdeauna

Katie Price s-a confruntat cu un divorț în Statele Unite și avea probleme de fertilitate. Cu toate acestea, dorința de a fi mamă a fost mai puternică decât dificultățile.

Unul dintre cele mai mari vise ale lui Katie Price era să fie mamă, dar circumstanțele pe care a trecut nu erau favorabile pentru a rămâne însărcinată. Femeia, o nativă din Statele Unite, a divorțat la vârsta de 30 de ani și, în ciuda faptului că a încercat de câteva ori să rămână gravidă, nu a putut din cauza problemelor de fertilitate pe care le avea.

După căsătoria sa eșuată, tânăra s-a mutat în statul Colorado și după ceva timp a primit un mesaj de la biserica locală privind implicarea în îngrijirea unor copilași fără adăpost, care urmau să fie abandonați. Din acel moment, femeia a început să aibă grijă de copiii sărmani care rămăseseră fără familie.

Cum nimic nu-i stăvilea dorința de a avea copii, ea a decis în cele din urmă să adopte. Astfel, acum 3 ani, un asistent social a anunțat-o de un bebeluș numit Grayson, care a fost abandonat de propria-i mamă biologică într-un spital, la 4 zile după naștere.

În scurt timp, femeia a început să crească bebelușul, așteptând să se legalizeze actele de adoție. După un an, tribunalul a decis să îi ia mamei de sânge dreptul copilului, iar Katie devenea mama exclusivă a micuțului Grayson.
Katie Price recunoaște că atunci când a văzut băiețelul, la 3 zile de la naștere ,,s-a îndrăgostit''.
După ce a devenit legal mama băiețelului, fericirea femeii nu putea fi mai mare de atât. Ea era încurajată chiar să mai adopte încă un copilaș.

Așteptarea a fost scurtă, deoarece la doar o lună de la legalizarea adoptării lui Grayson, un alt asistent social a contactat-o pentru a o informa de o fetiță abandonată. "Știu că sunt nebună, dar Dumnezeu mi-a spus să spun da", își spuse ea când a primit știrea, potrivit unui blog pe care îl conduce.

Katie a început să aibă grijă și de fetiță în timp ce o instanță urma să decidă custodia ei.

Ambii bebeluși fuseseră abandonați în spital și aveau condiții de sănătate similare, astfel Katie s-a gândit să le ofere ambilor aceeași șansă la viață.
După ce a adus-o pe micuță acasă, Katie și-a dat seama că ambii bebeluși au avut la mână o brățară pe care scria același nume al mamei biologice și anume Hanah.
Pentru a-și potoli curiozitatea, Katie a decis să verifice fișa mamei fetiței pentru a vedea despre cine este vorba. O altă informație pe care o afla era șocantă! Femeile aveau același nume și aceași zi de naștere.

Acest lucru i-a dat de bănuit foarte tare mamei adoptive, în ciuda diferențelor dintre cei doi copilași. Dacă băiețelul era jumătate afroamerican, cu pielea mulatră și foarte fină, fetița avea un ton al pielii alb cu părul blond roșcat.

Pentru a-și conforma bănuielile, mama adoptivă a căutat-o pe mma biologică a fetiței, care era exact femeia care l-a abandonat pe Grayson, cu un an li jumătate în urmă. Femeia a cerut un test ADN, prin care s-a conformat că cei doi micuți erau frați de sânge din partea mamei.

Katie a scris fericită pe blogul său că soarta a făcut ca fetița să fie adoptată tot de ea, descoperind astfel că scumpul ei băiețel mai are o surioară și că din fericire, cei doi vor putea crește împreună!

Robotul Opportunity de pe Marte, declarat oficial ”mort”.... A rămas mutilată pe viață după ce și-a salvat fiul de la moarte! S-a dus la spital cu fața străpunsă de o săgeată. Imagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x