Antena Căutare

A apărut un nou simptom „rușinos” al infecției COVID-19. Ce a pățit un bărbat, în spital: „Nu am mai văzut așa ceva până acum”

I-a fost rușine să spună ce pățise. După patru ore de agonie, și-a luat inima în dinți și cerut ajutor. Când au văzut ce pățise, medicii au fost convinși că mințea: „Este primul caz de acest fel pe care l-am întâlnit până acum”

A apărut un nou simptom „rușinos” al infecției COVID-19. Ce a pățit un bărbat, în spital: „Nu am mai văzut așa ceva până acum”
A apărut un nou simptom „rușinos” al infecției COVID-19. Ce a pățit un bărbat, în spital: „Nu am mai văzut așa ceva până acum” | Profimedia

Un francez, de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a simțit că intră în pământ de rușine, în momentul în care a apelat la ajutorul medicilor, pentru o problemă nepotrivită unui om de vârsta lui.

Cazul a fost prezentat în publicația „The American Journal of Emergency Medicine”. Myriam Lamamri, medic ATI, a precizat că bărbatul este primul pacient înregistrat cu aces nou simptom al COVID-19.

Medicii au atras atenția asupra unei complicații apărute în cazul infecției cu noul coronavirus, priapismul (n.r. - erecţie prelungită, pe durata mai multor ore, ce poate fi dureroasă).

Pacientul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, primea tratament pentru COVID-19, în spital, în momentul în care a apărut simptomul „rușinos”. După patru ore de agonie, medicii au reușit să dreneze sângele din zona afectată.

Potrivit specialiștilor, în acest caz, priapismul a fost cauzat de cheaguri de sânge, cauzate de infecția cu nou coronavirus.

„Numărul pacienților din secțiile de ATI, diagnosticați cu COViD-19 și care dezvoltă cheaguri de sânge crește alarmant. Pot fi fatale”, a explicat Jeffrey Lawrence, medic hematolog.

Cozi kilometrice la singurul punct rutier de frontieră dintre Bulgaria şi Grecia. Românii se plâng că aşteaptă cu orele ... „Care se-mbolnăvește primu', ia banii!” Inconștiență totală în rândul tinerilor. Petrecerile COVID, adevărate focare de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x