Antena Căutare

Câtă cruzime! A aruncat un câine de la etajul 5 și le-a trimis bezele trecătorilor! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare – Video

O femeie a aruncat un câine de la etajul cinci al blocului în care locuiește și le-a trimis bezele trecătorilor care au criticat-o pentru cruzimea ei. Momentul a fost filmat.

O femeie a aruncat un câine de la etajul cinci al blocului în care locuiește și le-a trimis bezele trecătorilor care au criticat-o pentru cruzimea ei. Momentul a fost filmat.

Incidentul teribil s-a petrecut în cartierul Villa Lugani din Buenos Aires, Argentina, și a fost filmat de o vecină a femeii care a aruncat un câine de la etajul 5.

Ulterior, cea care a filmat-o pe femeie aruncând un câine de la etajul 5 a publicat înregistrarea video pe rețeaua de socializare Twitter.

„Aici a căzut sărmanul cățel, care, din păcate, a murit. Poliția a ajuns la fața locului dar nu poate face nimic. Bătrâna care l-a aruncat nu vrea să coboare, dar la un moment dat va fi nevoită să o facă. Între timp, trimite pupici de la înălțime”, a scris ulterior cea care a postat înregistrarea pe internet, potrivit cronica.com.ar, citat de libertatea.ro.

În videoclip se aude cum cea care a filmat momentul înfiorător strigă și o insultă pe cea care a aruncat animalul de la etaj. Câinele a căzut pe capota unei mașini parcate în fața blocului.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Jurnalistă ucisă în schimburi de tiruri la Londonderry, în Irlanda de Nord, într-un incident considerat ”terorist” de că... Părinții care și-au ținut cei 12 copii în lanțuri, condamnați pe viață. Fiica cea mică a reușit să fugă din casă, ieşind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x