Antena Căutare

A dat de mâncare unui elev nevoiaș. Drept răsplată, a fost concediată de școala la care lucra: „Ce ați făcut se numește furt”

O angajată a unei cantine școlare a fost concediată pentru că a „dat pe datorie” mâncare unui copilaș fără bani. Chiar dacă datoria a fost achitată a doua zi, femeia a primit o scrisoare de la conducerea instituției.

O angajată a unei cantine școlare a fost concediată pentru că a „dat pe datorie” mâncare unui copilaș fără bani. Chiar dacă datoria a fost achitată a doua zi, femeia a primit o scrisoare de la conducerea instituției.

Bonnie Kimball a fost concediată de la școala Mascoma Valley în luna aprilie. Femeia i-a scos din minți pe cei din conducere, pentru că a dat mâncare unui elev care nu avea bani, cu promisiunea ca acesta să își plătească datoria următoarea zi. Băiatul s-a ținut de cuvânt, dar asta nu a contat pentru șefii lui Bonnie.

„În data de 28 martie, un supraveghetor a observat cum ați dat mâncare unui elev care nu a plătit. Ai înțeles că ați greșit? Ce ați făcut se numește furt! Contractul dumneavoastră de angajare a fost anulat”, i s-a comunicat femeii.

Concedierea lui Bonnie a stârnit un val de nemulțumire, două angajate de la aceeași cantină dându-și demisia, în semn de protest.

O mămică a făcut septicemie, din cauza unui obiect uitat de medici în corpul ei : „Când și-a dat seama ce era, a fost la... Ultimă oră! Un autocar plin cu turiști, aruncat în aer în Egipt, în apropierea piramidelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x