Antena Căutare

A efectuat un avort, dar pacientei greșite. Viitoarea mămică venise doar pentru o injecție cu vitamine

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

Femeia a ajuns la clinică, iar din cauza unei greșeli nu a putut fi identificată corect. Acest lucru a dus la un avort pe care aceasta nu și l-a dorit.

Medicul, dar și asistenta acestuia sunt cercetați de către poliție. Cei doi și-au recunoscut vina și sunt acuzați de neglijență, care a rezultat o vătămare corporală.

Pacienta trebuia să facă, în mod normal, o înjecție cu vitamine. Asistenta a anesteziat-o, însă fără să îi cunoască necesitatea sau identitatea. Ulterior, medicul a efectuat avortul, fără ca pacienta să cunoască prin ce intervenție a trecut.

Cazul va fi trimis la perchet pentru soluționare.

Franţa: Proces major legat de medicamentul pentru diabet şi slăbit Mediator, care ar fi provocat moartea a 2.000 de oame... Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu câteva zile înainte de convorbirea telefonic...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x