Antena Căutare

A efectuat un avort, dar pacientei greșite. Viitoarea mămică venise doar pentru o injecție cu vitamine

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

Femeia a ajuns la clinică, iar din cauza unei greșeli nu a putut fi identificată corect. Acest lucru a dus la un avort pe care aceasta nu și l-a dorit.

Medicul, dar și asistenta acestuia sunt cercetați de către poliție. Cei doi și-au recunoscut vina și sunt acuzați de neglijență, care a rezultat o vătămare corporală.

Pacienta trebuia să facă, în mod normal, o înjecție cu vitamine. Asistenta a anesteziat-o, însă fără să îi cunoască necesitatea sau identitatea. Ulterior, medicul a efectuat avortul, fără ca pacienta să cunoască prin ce intervenție a trecut.

Cazul va fi trimis la perchet pentru soluționare.

Franţa: Proces major legat de medicamentul pentru diabet şi slăbit Mediator, care ar fi provocat moartea a 2.000 de oame... Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu câteva zile înainte de convorbirea telefonic...
Chec cu ciocolată și inimioară albă. Rețetă perfectă pentru un cadou dulce
Pentru una dintre cele două zile din luna februarie, în care sărbătorim iubirea, ziua de...
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023. Berbecii muncesc mult pntru a-și îndeplini obiectivele. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că Berbecii fac tot ce le stă în putință ca...
Parteneri
Top 3 zodii care pot deveni cei mai aprigi dușmani. Sunt în stare de orice pentru a se răzbuna
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x