Antena Căutare

A efectuat un avort, dar pacientei greșite. Viitoarea mămică venise doar pentru o injecție cu vitamine

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

O anchetă a fost declanșată, după ce o femeie însărcinată în șase săptămâni a fost victima unui avort, fără a solicita sau a fi de acord cu acest lucru.

Femeia a ajuns la clinică, iar din cauza unei greșeli nu a putut fi identificată corect. Acest lucru a dus la un avort pe care aceasta nu și l-a dorit.

Medicul, dar și asistenta acestuia sunt cercetați de către poliție. Cei doi și-au recunoscut vina și sunt acuzați de neglijență, care a rezultat o vătămare corporală.

Pacienta trebuia să facă, în mod normal, o înjecție cu vitamine. Asistenta a anesteziat-o, însă fără să îi cunoască necesitatea sau identitatea. Ulterior, medicul a efectuat avortul, fără ca pacienta să cunoască prin ce intervenție a trecut.

Articolul continuă după reclamă

Cazul va fi trimis la perchet pentru soluționare.

Franţa: Proces major legat de medicamentul pentru diabet şi slăbit Mediator, care ar fi provocat moartea a 2.000 de oame... Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu câteva zile înainte de convorbirea telefonic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x