Căutare Live

A explorat o clădire abandonată şi a avut parte de un şoc: Iată ce a descoperit un britanic

O problemă care apare atunci când te apuci să explorezi clădiri abandonate este că niciodată nu știi peste ce vei da. Un britanic curios, explorator urban, a avut pare de sperietura vieții lui într-o moară veche.

Hepta

O problemă care apare atunci când te apuci să explorezi clădiri abandonate este că niciodată nu ştii peste ce vei da. Un britanic curios, explorator urban, a avut pare de sperietura vieţii lui într-o moară veche.

"M-am apropiat de tunel, am pregătit aparatul și, dintr-o dată, am simţit cum firele de pe ceafă se ridică. Era întuneric acolo, așa că am aprins lanterna de la camera foto. Nu mă așteptam la așa ceva. În momentul în care am focusat aparatul și m-am uitat pe ecran pentru a-l regla, inima mea a înghețat. Am văzut o siluetă înaltă, întunecată, care mă privea din celălalt capăt al tunelului. Nu mai puteam respira, nu mai puteam gândi", a povestit aventurierul.

Citeşte aici mai multe despre descoperirea lui!

Nu e glumă și nici banc! Un om a găsit un ȘOBOLAN DE O JUMĂTATE DE METRU în podul casei !!!... Barack Obama a devenit personaj de reclamă cu un selfie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri