Căutare Live

A fost descoperit un nou sindrom asociat infecției cu noul coronavirus. Medicii, în alertă după ce 15 copii au fost internați de urgență

Autoritățile din Statele Unite ale Americii sunt în alertă maximă după ce mai mulți copii au ajuns la spital prezentând simptomele unui sindrom inflamator ce ar putea fi declanșat de coronavirus. 

A fost descoperit un nou sindrom asociat infecției cu noul coronavirus. Medicii, în alertă după ce 15 copii au fost internați de urgență

Nu mai puțin de 15 copii au fost internați în spital în New York, Statele Unite ale Americii, după ce s-a confruntat cu simptomele unui sindrom inflamator ce ar putea fi legat de coronavirus.

Pacienții au vârste cuprinse între 2 și 15 ani și au fost internați între 17 aprilie și 1 mai. Unii dintre ei, însă, au fost testați pozitiv pentru coronavirus, în timp ce alții au anticorpi de COVID-19.

Ultimă oră! Alte 14 decese cauzate de coronavirus. Bilanțul morților a ajuns la 841, iar al persoanelor infectate la 13.837

Potrivit presei internaționale, unii dintre pacienți s-au confruntat cu febră timp îndelungat, dar și cu simptome similare cu boala Kawasaki sau sindromul de șoc toxic, potrivit autorităților.

De asemenea, pediatrii din Marea Britanie au lansat un avertisment cu privire la niște copii care s-au cu un sindrom rar care ar putea fi legat de coronavirus. Societatea medicilor pediatri din Marea Britanie a avertizat asupra unei mici creșteri a cazurilor de copii grav bolnavi, unii dintre ei depistați cu COVID-19, care prezintă "simptome suprapuse de șoc toxic și boala Kawasaki".

Informație bombă despre COVID-19! De când circulă noul coronavirus, de fapt, în Europa! Toate calculele au fost date peste cap!

Ba mai mult, cazuri similare au fost descoperite și în Italia ori în Spania.

Statele Unite, cel mai redus bilanț al deceselor zilnice din ultima lună

Statele Unite au raportat luni 1.015 de decese provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai scăzut bilanţ din ultima lună, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite marţi AFP, citat de Agerpres.

Bilanţul total al deceselor a ajuns la 68.689, menţinând SUA pe primul loc la nivel global. Raportările zilnice ale morţilor nu au scăzut sub 1.000 de cazuri de la începutul lunii aprilie. De la jumătatea lunii aprilie, SUA se află într-o zonă de "platou" de unde cu greu coboară.

Spania înregistrează a treia zi consecutiv sub 200 de morţi din cauza covid-19; bilanţul creşte cu 185 de decese şi 1.31... Italia scapă de coronavirus! A fost raportat cel mai mic număr de cazuri din 10 martie și până în prezent...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri