Antena Căutare

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

Filmările camerelor de supraveghere arată momentul în care un hoț a aruncat o cărămidă în geamul unei mașinii, iar karma a făcut ca hoțul să primească o lovitură drept în față atunci când cărămida a ricoșat. 

Filmările camerelor de supraveghere arată momentul în care un hoț a aruncat o cărămidă în geamul unei mașinii, iar karma a făcut ca hoțul să primească o lovitură drept în față atunci când cărămida a ricoșat.

Martin Craig, din Brandon, Durham, a distribuit filmările pe Facebook după ce a văzut faptele bărbatului. În videoclip, o persoană cu glugă a putut fi văzut trecând pe lângă mașină înainte de a se întoarce să aleagă o cărămidă din partea carosabilă. Apoi și-a îndreptat atenția asupra mașinii, probabil presupunând că geamul lateral al șoferului de la Citroen Berlingo era o țintă perfectă pentru arma aleasă.

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

Nu este clar dacă bărbatul încerca să fure mașina sau să ia ceva din interiorul ei, dar în orice caz, a eșuat memorabil, deoarece fereastra nu numai că a rezistat atacului său, dar a și răspuns cu aceeași monedă.

Camera de supraveghere a lui Craig surprisn fix momentul impactului dintre cărămidă și fața hoțului, provocându-i dureri. Bărbatul a putut fi văzut cum se clătină pentru câteva clipe, aparent un pic amețit de eșecul său, înainte de a ridica cărămida și a o arunca peste cealaltă parte a gardului. S-a îndepărtat apoi, stânjenit de gafa lui.

Cu toate că bărbatul din videoclip a părut să arunce cărămida cu putere, Craig a spus că mașina lui a suferit doar câteva zgârieturi.

A încercat să spargă o mașină, dar a primit o cărămidă direct în față! Gafa pe care a făcut-o un hoț nepriceput - VIDEO

„Doar zgârieturi la sticlă și vopsea. Nu știu de ce a ales mașina mea, probabil știa că sunt o țintă ușoară din cauza faptului că sunt în scaun cu rotile. Am izbucnit în râs. Gândește-te că este karma pentru tine”, a comentat Craug incidentul.

Un purtător de cuvânt al lui Durham Constabulary a declarat că autoritățile sunt la curent cu incidentul, care pare a fi unul dintre înșiruirea de infracțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografii fără perdea postate de rusoaice! Val de reacții provocate pe internet... Fascinat de cranii, s-a mutilat pentru a arăta ca unul. Bărbatul care și-a tăiat nasul și urechile pentru a devenit asem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x