Antena Căutare

Situație disperată în timpul unui zbor! Un bărbat a amenințat mai mulți pasageri și a încercat să sugrume o femeie: "Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți”

Bărbat cu probleme psihice amenință cu moartea toți pasagerii în timpul unui zbor: „Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți”. Ce s-a întâmplat cu agresorul, imediat ce a vrut să sugrume o femeie:

Bărbat cu probleme psihice amenință cu moartea toți pasagerii în timpul unui zbor: „Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți”. Ce s-a întâmplat cu agresorul, imediat ce a vrut să sugrume o femeie:

Momente de panică într-un avion, în timpul unui zbor! Un bărbat a creat teroare în rândul pasagerilor după ce a agresat mai multe persoane. Unul dintre oameni a fost lovit cu telefonul în cap, iar o altă doamnă a fost strânsă de gât de același individ. Oamenii au înghețat de frică atunci când bărbatul a anunțat că: "Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți. Dacă vreți să trăiți, ridicați toți mâinile sus”.

Zborul din infern a durat 38 de minute, iar din cauza evenimentelor nefericite care au avut loc, pilotul avionului a fost nevoit să aterizeze forțat pe aeroportul din Moscova.
La bază, avionul a fost așteptat de poliție și mai multe echipaje de Salvare pentru a putea oferi îngrijiri medicale pasagerilor răniți.

Potrivit presei locale, bărbatul rus în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în urma căruia a murit. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, aracatorul nu a mai prezentat semne vitale.

Mai multe rachete au lovit un hotel de lux în Libia... Un copil de 13 ani a murit la 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie! Mama lui: ”Nici măcar n-a avut șansa să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x