Situație disperată în timpul unui zbor! Un bărbat a amenințat mai mulți pasageri și a încercat să sugrume o femeie: "Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți”

 

Bărbat cu probleme psihice amenință cu moartea toți pasagerii în timpul unui zbor: „Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți”. Ce s-a întâmplat cu agresorul, imediat ce a vrut să sugrume o femeie:

Momente de panică într-un avion, în timpul unui zbor! Un bărbat a creat teroare în rândul pasagerilor după ce a agresat mai multe persoane. Unul dintre oameni a fost lovit cu telefonul în cap, iar o altă doamnă a fost strânsă de gât de același individ. Oamenii au înghețat de frică atunci când bărbatul a anunțat că: "Suntem pe cale să murim, piloții sunt adormiți. Dacă vreți să trăiți, ridicați toți mâinile sus”.

Zborul din infern a durat 38 de minute, iar din cauza evenimentelor nefericite  care au avut loc, pilotul avionului a fost nevoit să aterizeze forțat pe aeroportul din Moscova.
La bază, avionul a fost așteptat de poliție și mai multe echipaje de Salvare pentru a putea oferi îngrijiri medicale pasagerilor răniți.

Potrivit presei locale, bărbatul rus în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în urma căruia a murit. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, aracatorul nu a mai prezentat semne vitale.facebook whatsapp twitter pinterest