Căutare Live

A câștigat 1.000.000 de euro la loto și a mers cu limuzina să își ia premiul, dar a avut parte de o mare surpriză! „Nu poți primi banii”

Un tânăr în vârstă de 23 de ani care a câștigat la loto în Irlanda s-a hotărât să își primească banii cu stil – s-a prezentat cu o  limuzină, îmbrăcat la patru ace, dar a aflat că nu își poate lua premiul. Motivul a fost unul incredibil.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani care a câștigat la loto în Irlanda s-a hotărât să își primească banii cu stil – s-a prezentat cu o limuzină, îmbrăcat la patru ace, dar a aflat că nu își poate lua premiul. Motivul a fost unul incredibil.

Tânărul, Odhran Doherty, a plecat cu zâmbetul pe buze spre Dublin, pentru a-și primi premiul de 1.000.000 de euro. Însă, a fost nevoit să facă cale întoarsă, pe o distanță de 16 kilometri. Motivul? A uitat să ia cu el biletul câștigător.

Tânărul a primit biletul câștigător de la tatăl lui, Liam, după ce a petrecut o zi de muncă dificilă, alături de el și de mama lui, la ferma familiei, în Letterkenny.

„Am lucrat într-o sâmbătă și la un moment dat am mers să cumpăr trei bilete – unul pentru mine, unul pentru el și unul pentru soția mea”, a povestit tatăl câștigătorului la loto.

De altfel, se pare că banii nu vor fi doar ai tânărului Odhran. Tatăl lui a spus că ar putea cumpăra un nou tractor și ar putea plănui o vacanță de familie, în timp ce mama lui a spus că ar vrea să își cumpere haine din New York.

Odhran a declarat că plănuiește să lucreze în continuare la ferma familiei, deși de acum „este petrecere în fiecare zi”.

Un polițist, lovit de o motocicletă, în timp ce dirija circulația! Atenție, imagini șocante – Video... Jason Stoltenberg: "NATO nu vrea o nouă cursă a înarmării" sau "un nou Război Rece" cu Rusia...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri