Antena Căutare

Lumea cinematografiei este în doliu! A murit actrița Julie Adams, partenera lui Elvis Presley în filmul ,,Tickle me''

Actriţa Julie Adams, cunoscută din filmul „Black Lagoon” care l-a inspirat pe Guillermo del Toro, a murit la vârsta de 92 de ani.

Doliu în lumea cinematografiei! S-a stins din viață una dintre marile și îndrăgite actrițe de comedie! Ea a fost partenera lui Elvis Presley în comedia ,,Tickle Me'' și cea mai iubită actriță din celebrul film ,,Black Lagoon''!

Actriţa Julie Adams, cunoscută din filmul „Black Lagoon” care l-a inspirat pe Guillermo del Toro, a murit la vârsta de 92 de ani.

Filmul din 1954 l-a inspirat pe cineastul Guillermo del Toro pentru realizarea „The Shape of Water”, mexicanul publicând pe Twitter un mesaj în care deplânge moartea actriţei.

Adams a murit duminică, la Los Angeles, a confirmat pentru The Hollywood Reporter fiul ei, Mitch Danton.

Ea a interpretat rolul agentului imobiliar Eve Simpson, în „Verdict: Crimă”, alături de Angela Lansbury, între 1987 şi 1993. A jucat în serialul „Perry Mason” din anii 1960 şi rolul soţiei în „The Jimmy Stewart Show” din anii 1970.

A fost partenera lui Elvis Presley în „Tickle Me” (1965) şi a jucat în „The Last Movie” (1971), alături de Dennis Hopper, şi „McQ” (1974), cu John Wayne.

Foto! Au găsit primul cadavrul în epava avionului prăbușit, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala: "A murit stâ... Și-a vândut un rinichi ca să își poată cumpăra un iPhone. Prin ce trece tânărul, la 8 ani de la decizia care i-a distrus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x