Antena Căutare

A murit încercând să sălveze o viață! Un băiețel de doar doi ani a decedat după ce a intrat într-o casă plină de flăcări pentru a-i salva viața căinelui său

Un copil, în vârstă de doi ani de zile, a murit după ce s-a întors în casa plină de flăcări pentru a-i salva viața animalului său de companie, un cățeluș. Atât câinele, cât și cățelul și-au pierdut viața în incendiu.

A murit încercând să sălveze o viață! Un băiețel de doar doi ani a decedat după ce a intrat într-o casă plină de flăcări pentru a-i salva viața căinelui său
Un copil a decedat după ce a încercat să îi salveze viața animalului de companie

Loki Sharp, din Arkansas, Statele Unite ale Americii și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit în casa familiei sale. Copilul, în vârstă de doar doi ani de zile, a realizat faptul că cățelul său a rămas în interiorul casei și a intrat după el, încercând să îi salveze viața.

Tot incidentul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, în câteva momente când părinții celui mic încercau să stingă flăcările izbucnite și să cheme ajutoare.

„Vă rugăm să vă gândiţi la noi în rugăciunile voastre mâine când vom merge la casa funerară”, a postat mama băiețelului pe rețelele de socializare.

Tatăl băieţelului este devastat după incident, mai ales pentru faptul că a încercat să pătrundă în casă pentru a-şi salva fiul.

Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, dar autorităţile investighează pentru a afla care au fost cauzele tragediei.

Cofondatorii Google au anunțat oficial că se retrag de la conducerea Alphabet... Explozie puternică la o uzină! 23 de persoane au murit și peste 130 au fost rănite - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x