A murit! Una dintre cele mai cunoscute și bogate femei din Spania s-a stins la 87 de ani!

Marchiza de Moratalla, o femeie spaniolă foarte bogată, a cărei avere este disputată în instanță de fiii ei, a murit miercuri la vârsta de 87 de ani în sud-vestul Franței, au anunțat avocații unuia dintre moștenitori

Marchiza de Moratalla, o femeie spaniolă foarte bogată, a cărei avere este disputată în instanță de fiii ei, a murit miercuri la vârsta de 87 de ani în sud-vestul Franței, au anunțat avocații unuia dintre moștenitori.

"Decesul ei s-a produs miercuri în Domaine de Coumeres, reședința sa din Bayonne, în prezența familiei, a apropiaților și a angajaților ei fideli", au precizat într-un comunicat avocații fiului ei adoptiv German de la Cruz.

"Nu vom face alte comentarii", au declarat avocații Ronald Asmar și Romain Jordan. "Nu suntem în măsură să ne pronunțăm asupra rezultatului pe care îl vor avea acțiunile în curs de derulare în instanță", au adăugat ei.

Un judecător din Bayonne l-a audiat într-o sesiune cu ușile închise, în noiembrie, pe fiul biologic al marchizei spaniole, dar și pe fiul adoptiv al acesteia. Ambii sunt rezidenți în Elveția și își dispută în instanță averea uriașă a mamei lor.

În centrul controverselor judiciare se află un mandat, semnat în Elveția în 2012 de marchiză și înregistrat la Tribunalul din Bayonne, care oferea drepturi depline fiului ei adoptiv German de la Cruz, în vârstă de 38 de ani, în privința administrării bunurilor ei și, în lipsa lui, administratorului averii sale, Markus Frey.

Împotriva acestui mandat, fiul biologic al marchizei, Forester Labrouche, în vârstă de 65 de ani, a depus o cerere de anulare.

Soledad Cabeza de Vaca, marchiză de Moratalla, s-a născut dintr-un tată provenind din nobilimea iberică, Antonio Cabeza de Vaca, al cărui strămoș Alvar Nunez Cabeza de Vaca (1488-1559) a fost un ilustru conchistador spaniol.

Averea ei, dificil de estimat cu exactitate, provine de fapt de la mama ei, Olga Leighton, o văduvă britanică, al cărei prim soț a fost extrem de bogat.

Diagnosticată cu maladia Alzheimer, marchiza de Moratalla a fost plasată sub tutelă judiciară în vara acestui an.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri