Antena Căutare

A scos cutitul in momentul concedierii!

Jay Kimbrough, consilierul guvernatorului texan, a amenintat cu un cutit personalul universitatii in care lucra. Acesta a fost demis din functia de cancelar adjunct al Universitatii din Texas, lucru care l-a infuriat foarte tare.

Jay Kimbrough, de 64 de ani, fost veteran de razboi este cunoscut pentru comportamentul vulcanic. In momentul concedierii, acesta le-a spus celor de la personal ca va preda cheile celui care va avea curaj sa se apropie, fluturand cutitul in fata lor.

Se pare ca fostul cancelar adjunct nu a agreat modul in care a fost concediat, marturisind ca a fost luat prin surprindere de plicul roz.

"Nu i-am amenintat cu nimic", a declarat Kimbrough. "Asa este in Texas. Unii oameni isi iau arma cu ei cand ies la alergat, iar unii poarta un cutit in buzunar. A fost doar o gluma!", completeaza acesta.

Totusi, nu a fost depusa nicio declaratie impotriva lui Kimbrough, insa politia are grija ca acesta sa nu se mai apropie de campus.

sursa: huffingtonpost.com FOTO: texastribune.rog

Un barbat si-a dat foc in fata Guvernului polonez... Papa Benedict al XVI-lea, în Germania: "Omul are puterea de a distruge lumea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x