Antena Căutare

A supraviețuit ca prin miracol, dar își amintește perfect drama trăită în timpul atentatului de la Londra: ”M-am speriat, l-am văzut pe prietenul meu sângerând. Dar era sângele meu...”

Atentatul de la Londra, în care cinci oameni au murit și alte 50 de persoane au fost rănite, a fost provocat de Khalid Masood, tată și soț. Femeia care i-a stat alături s-a arătat ”șocată” după ce bărbatul a intrat cu maşina în trecătorii de pe podul Westminster, înainte de a înjunghia mortal un poliţist în curtea Parlamentului.

Atentatul de la Londra, în care cinci oameni au murit și alte 50 de persoane au fost rănite, a fost provocat de Khalid Masood, tată și soț. Femeia care i-a stat alături s-a arătat ”șocată” după ce bărbatul a intrat cu maşina în trecătorii de pe podul Westminster, înainte de a înjunghia mortal un poliţist în curtea Parlamentului.

Printre persoanele rănite în atentat se numără cetăţeni din 11 ţări, inclusiv România, Polonia, Grecia, Franţa, Statele Unite şi Coreea de Sud.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma atacului de la Westminster, iar printre persoanele decedate se numără şi atacatorul, Khalid Masood.

Acesta s-a născut drept Adrian Ajao, în Kent, dar şi-a schimbat numele după ce s-a convertit mai târziu la Islam. Acesta a locuit de-a lungul vieţii în mai multe oraşe, petrecându-şi prima parte a vieţii alături de mama sa şi doi fraţi vitregi în localitatea Tunbridge Wells.

Între panica provocată de atentat și viețile pierdute în urma lui, Owen Lambert, unul dintre cei care au supraviețuit accidentului, povestește cum a zărit moartea cu ochii. "Am văzut cum prietenul meu s-a dat la o parte şi, apoi, o formă neagră care venea spre mine. Mi-am spus: "e o maşină". Apoi am simţit o durere ascuţită în cap".

Tânărul a fost aruncat pe carosabil, iar atunci când a văzut sânge lângă prietenul lui a intrat în panică: "Mi-am pus mâna pe cap şi am realizat că nu era sângele lui, era al meu."

Un tânăr a scăpat de pușcărie, după ce a răpit şi abuzat o adolescentă. Motivul? Nu a avut parte de plăcere... Doamne, Dumnezeule! Un indonezian de 25 de ani a fost mâncat, cu tot cu ghete, de un piton de șapte metri! A fost găsit,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x