Antena Căutare

A trait 16 ani fara bani. Iata cum a reusit!

O femeie din Germania a demonstrat ca nu totul se rezuma la bani in viata asta. Si-a luat lumea in cap si a ales sa traiasca fara niciun cent

Nemtoaica Heidemarie Schwermer a decis sa renunte la jobul sau, sa traiasca fara bani si a si reusit, dupa cum scrie businessinsider. "Am realizat din ce in ce mai putin ca am nevoie de bani", a explicat femeia.

Acum, nu are o adresa permanenta si nici haine pe care sa le duca tot timpul cu ea. Traieste din ceea ce ii dau ceilalti si doarme la cine se ofera sa o gazduiasca. Cu toate acestea, se declara implinita. "Vad miracole in viata de zi cu zi. De exemplu, la inceput am gasit mancare. Am gasit multe lucruri pe strada sau oamenii veneau la mine si imi aduceau. Cred ca aceste minuni se intampla, datorita gandirii noastre", a mai spus nemtoaica.

Iar lectia de viata pe care si-a insusit-o, o determina sa mearga mai departe si nici macar nu ia in calcul sa revina la vechiul trai.

Foto: businessinsider. com

Nasterea copilului regal provoaca isterie! Peste 25.000 de mesaje pe minut, generate pe Twitter... Micul Print, vizitat de bunici. "Este absolut minunat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x