Antena Căutare

A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! "Te iubesc infinit, copile! Te veghez din cer"

Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! „Te veghez de aici în fiecare zi”

O copilă de numai patru ani din din Regatul Unit al Marii Britanii a rămas fără mamă după ce a fost răpusă de cancer. De dorul celei care i-a dat viață, i-a scris acesteia o scrisoare pe care a trimis-o „în Rai”. Fetița a primit răspuns „din cer”.

Înainte de data de opt martie, când se sărbătorește ziua mamei, fetița i-a făcut o scrisoare în interiorul căreia se află un desen: „Ești una într-un «minion», mami”.

Pe plicul decorat cu desene scrie: „Pentru mami din Rai. La mulți ani de ziua mamei. Te iubesc, Ella”.

A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! "Te iubesc infinit, copile! Te veghez din cer"

Fetița, cu ajutorul tatălui a pus plicul la poștă, iar poștașul care a găsit plicul cu scrisoarea emoționantă a fetiței, pentru „mami din Rai”, s-a gândit să îi răspundă:

„Pentru frumoasa mea Ella. Îți mulțumesc mult pentru felicitarea mea specială de Ziua Mamei. Și tu ești una într-un «minion» pentru mine și te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc la infinit! Ești o fetiță deșteaptă și specială, iar eu sunt foarte mândră de tine. Și deși sunt în Rai, te veghez de aici în fiecare zi. Mulți pupici și multe îmbrățișări. Mami”, i-a scris poștașul copilei.

Fetița a sărit în sus de bucurie când a văzut că mami i-a răspuns „din cer”. Tatăl fetiței a scris pe internet: „Îi mulțumim persoane inimoase de la Royal Mail care i-a trimis Ellei înapoi o scrisoare de la mămica ei din cer. A radiat de bucurie”.

A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărtu... Noi imagini catastrofale. Animalele ard de vii în incendiile din Amazon. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x