Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A trimis opt sosii să susțină examene în locul ei! Scopul, să obțină diploma de absolvire rapid și sigur. „A comis o ilegalitate”

O femeie din Bangladesh a fost exmatriculată de la Universitatea unde învăța, după ce a plătit și trimis opt sosii să îi ia locul la examene.

O femeie din Bangladesh a fost exmatriculată de la Universitatea unde învăța, după ce a plătit și trimis opt sosii să îi ia locul la examene.

Tamanna Nusrat, parlamentar, este studentă la Bangladesch Open University și a fost acuzată că a trimis opt persoane, care îi semănau izbitor, să obțină rezultate bune la 13 examene.

Cele opt femei au trebuit să învețe și să susțină examenele în locul acesteia, astfel încât Tamanna să poată obțină diploma de absolvire.

Nusrat ar fi urmat să fie licenţiată în arte, dar după ce a fost demascată, Universitata a anunţat că femeiea parlamentar a fost exmatriculată şi nu va mai putea da admiterea niciodată.

„Am exmatriculat-o pentru că a comis o ilegalitate”, a declarat rectorul Universităţii,

Mai mulţi colegi din facultate cunoşteau practicile puse în aplicare de aceasta, dar nu au dat-o de gol pentru că provine dintr-o familie influentă.

Recomandari