Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

O tânără originară din Asia a vrut să testeze reacția cetățenilor în contextul epidemiei de coronavirus.

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacțiia oamenilor

antena3.ro

Tânăra tușit în mod intenționat în timp ce se afla în metroul din New York. Aceasta a filmat momentul cu reacția celor prezenți.

Un nou cutremur în România, luni dimineața

O femeie și-a acoperă gura cu o eșarfă atunci când a văzut-o pe tânăra asiatică, ba chiar s-a îndepărtat grăbită când a auzit-o tușind, deși, se afla la câțiva metri de ea, scrie The Independent.

Tânăra din Asia susține că femeia și-a acoperit fața doar după ce a văzut-o și a constatat că este asiatică. Ca să se convingă că nu e vorba doar despre o coincidență, tânăra a continuat să tușească în mod intenționat.

De data aceasta, femeia care-și folosea eșarfa pentru a-și acoperi gura și nasul, a ridicat privirea și s-a arătat nemulțumită de prezenta asiaticei, făcând remarci acide la adresa ei.

Reacția virală a unui bărbat după ce o femeie a tușit în fața lui, în tren, fără să-și acopere gura. "Este dezgustător"-Video

”Îmi pare rău! Poți repeta? Nu pot auzi pentru că îți acoperi gura!”, i-a spus tânăra asiatică.

Ce a făcut femeia?

În replică, femeia s-a ridicat și s-a îndepărtat.

Tânăra a postat imaginile cu reacția oamenilor din metrou, subliniind faptul că acest virus crează reacții antirasiale și xenofobe la adresa populației asiatice.

Metrorex, măsuri de urgență din cauza coronavirus: 'S-au luat măsuri pentru evitarea supraaglomerării staţiilor la orele de vârf

Statele Unite au înregistrat peste 200 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care cel puţin 19 decese, potrivit rapoartelor oficiale centralizate.

Recomandari