Căutare Live

Accident cu sute de mașini implicate, în Canada pe o autostradă. Doi oameni au murit și alți zeci au fost răniți

Un accident în care au fost implicate aproximativ 200 de mașini,a avut loc în Canada,pe o autostradă în apropiere de Montreal, din cauza unei furtuni de zăpadă. Doi oameni au murit și peste 70 au fost răniți.

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident produs pe o autostradă din apropiere de Montreal, din cauza unei furtuni de zăpadă, conform Hotnews.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15, unde aproximativ 200 de mașini s-au ciocnit în lanț. Vehiculele tamponate, între care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o distanță de un kilometru.

Imaginile arată mașini răsturnate, aruncate unele peste altele s-au transformate într-un morman de fiare. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de către echipajele de intervenţie.

”Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente”, a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, citat de presa canadiană. Accidentul a avut loc în condiții de vizibilitate extrem de redusă, din cauza viscolului. Ministrul Transporturilor, Francois Bonnardel, a declarat că zona este una în care curenții puternici vin de pe râu, creând condiții subite de viscol.

Un jandarm român a fost premiat de armata americană cu cea mai înaltă distincţie acordată aliaţilor! „Aveau probleme” - ... Cântăreţul Neil Young solicită sprijin pentru Bernie Sanders la alegerile americane. El l-a citicat pe Trump: Eşti o ruş...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri