Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Accident cu sute de mașini implicate, în Canada pe o autostradă. Doi oameni au murit și alți zeci au fost răniți

Un accident în care au fost implicate aproximativ 200 de mașini,a avut loc în Canada,pe o autostradă în apropiere de Montreal, din cauza unei furtuni de zăpadă. Doi oameni au murit și peste 70 au fost răniți.

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident produs pe o autostradă din apropiere de Montreal, din cauza unei furtuni de zăpadă, conform Hotnews.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15, unde aproximativ 200 de mașini s-au ciocnit în lanț. Vehiculele tamponate, între care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o distanță de un kilometru.

Imaginile arată mașini răsturnate, aruncate unele peste altele s-au transformate într-un morman de fiare. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de către echipajele de intervenţie.

”Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente”, a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, citat de presa canadiană. Accidentul a avut loc în condiții de vizibilitate extrem de redusă, din cauza viscolului. Ministrul Transporturilor, Francois Bonnardel, a declarat că zona este una în care curenții puternici vin de pe râu, creând condiții subite de viscol.

Recomandari