Antena Căutare

Accident cumplit! 25 de morți și 29 de răniți după ce un camion s-a răsturnat!

Accident cumplit! Cel puțin 25 de persoane au murit și alte 29 au fost rănite după ce un camion s-a răsturnat! 

Accident cumplit! Cel puțin 25 de persoane au murit și alte 29 au fost rănite după ce un camion s-a răsturnat!

Cel puţin 25 de migranţi din America Centrală au murit şi alţi 29 au fost răniţi, joi, după ce camionul de marfă la bordul căruia se aflau s-a răsturnat pe o autostradă din sudul Mexicului, potrivit unei surse oficiale preluate de AFP.

Accidentul s-a produs la circa cinci kilometri de oraşul Francisco Sarabia, în statul Chiapas (care se învecinează cu Guatemala - n. red.), a precizat parchetul local într-un comunicat, fără a furniza informaţii suplimentare

Drumul pe care a avut loc accidentul nu este folosit în mod obişnuit de migranţi, care în majoritate intră ilegal în Mexic traversând fluviul Suchiate, care delimitează o parte a frontierei cu Guatemala.

Accident cumplit! 25 de morți și 29 de răniți după ce un camion s-a răsturnat!

Conform unor surse din cadrul parchetului, victimele au intrat pe teritoriul mexican prin regiunea La Mesilla şi au fost apoi transferate în regiunea Los Altos din Chiapas. De acolo, aceşti migranţi şi-au continuat drumul spre centrul statului, pentru a urma o rută mai rapidă către statul vecin Veracruz, în est, conform celor de la Agerpres.

În fiecare an, sute de cetăţeni din America Centrală îşi părăsesc ţările - în special Honduras, El Salvador şi Guatemala - fugind de violenţe şi de sărăcie cu speranţa de a ajunge în SUA, în căutarea unei vieţi mai bune, menţionează AFP. Mulţi dintre ei călătoresc în caravane, ca măsură de securitate pe acest drum lung şi periculos, în timp ce alţii apelează la traficanţi de persoane care îi transportă în general înghesuiţi în camioane, în condiţii insalubre.

Veste proastă pentru românii din Italia! Ce se întâmplă la nivel național... „Mami, nu vreau să fac baie”. Și-a înecat fetița de 3 ani ca să se răzbune pe o închipuire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x