Accident cumplit pe un pod, surprins de o cameră de bord! O femeie însărcinată și alți trei tineri au murit! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

Un accident cumplit ce a avut loc pe un pod, în Statele Unite ale Americii, a fost filmat de o cameră de bord, iar imaginile video fac înconjurul internetului. O femeie însărcinată și alți trei tineri au murit.

Accident cumplit pe un pod, surprins de o cameră de bord! O femeie însărcinată și alți trei tineri au murit! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

Accidentul s-a petrecut marți, pe o autostradă, pe podul Carquinez, din apropiere de San Francisco, California.

În imaginile video surprinse de o cameră de bord aflată într-o mașină ce circula în spatele SUV-ului implicat în accident, se vede cum s-a întâmplat tragedia.

Șoferul a pierdut brusc controlul SUV-ului, iar mașina a început să se învârtă pe carosabil.

Deși în imaginile video nu se vede întreg parcursul tragediei, SUV-ul a ajuns să se izbească de una dintre marginile podului și să cadă, de la peste 60 de metri înălțime. Mașina s-a prăbușit pe un tren de marfă staționat.

„Sper să mă întorc acasă”. Tragedia de la Mihăilești, la un pas să se repete, pe Autostrada A1. O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil s-a răsturnat

În accidentul cumplit au murit Perla Navarro și Kyle Erickson, în vârstă de 19 ani, Christopher Mata, în vârstă de 21 de ani, și Cecilia Ayala, în vârstă de 22 de ani. Perla Navarro, care se afla la volan, era însărcinată în două luni și plănuia să facă o facultate de psihologie.

„A fost întotdeauna o fată iubitoare, grijulie. Nu o voi mai vedea niciodată intrând în casă și nu îmi voi ține în brațe nepoțelul sau nepoțica”, a spus mama tinerei, care a cerut, alături de restul familiei, donații pentru a organiza înmormântarea.

Cauza accidentului nu a fost încă stabilită de autorități. O anchetă în acest caz se află în desfășurare.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri