Antena Căutare

Accident CUMPLIT! Un elicopter s-a prăbușit și 12 persoane au murit!

Accident CUMPLIT! Un elicopter s-a prăbușit și 12 persoane au murit!
| Sursa: publika.md

Accident cumplit! Un elicopter s-a prăbuşit în cursul zilei de azi! Potrivit informaţiei preliminare, 12 persoane dintre cele 14 prezente la bord au decedat!

Un elicopter al companiei moldoveneşti Valan International Cargo Charter s-a prăbuşit în Afganistan, iar în urma accidentului 12 persoane aflate la bord au murit, potrivit sputnik.md.

Elicopterul MI-8 MTV, cu numărul de înregistrare ER-MHR al companiei aeriene Valan International Cargo Charter, s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de la baza aeriană militară din Mazar-i-Sharif, a anunţat duminică Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova.

Cinci persoane au murit în două CUMPLITE accidente! Zeci de oameni au privit momentul IMPACTULUI

La bordul elicopterului se aflau trei membri ai echipajului, cetăţeni ucraineni, şi 11 pasageri, cetăţeni din Afganistan.

Potrivit informaţiei preliminare, în urma accidentului au decedat doi membri ai echipajului şi 10 pasageri, potrivit celor de la news.ro.

Pentru obţinerea informaţiilor suplimentare şi stabilirea tuturor circumstanţelor zborului autorităţile au început o anchetă.

Zeci de români sunt blocaţi de mai bine de 24 de ore pe aeroportul Paris Beauvais, fără să ştie când vor reveni acasă... VIDEO Imagini din INFERN! O altă clădire istorică ARDE CA O TORŢĂ! Pagubele pot ajunge la zeci de MILIOANE de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x