Antena Căutare

Moarte TRAGICĂ a 6 oameni nevinovați și peste 16 răniți! Accident feroviar halucinant pe un pod din Danemarca

Accident feroviar tragic pe un pod suspendat din Danemarca! 6 oameni nevinovați și-au pierdut viața într-o călătorie banală cu trenul în a doua zi a Anului Nou! Motivul este halucinant

Video! Accident feroviar tragic pe un pod suspendat din Danemarca! 6 oameni nevinovați și-au pierdut viața într-o călătorie banală cu trenul în a doua zi a Anului Nou! Oamenii se întorceau la muncă după sărbătorile de Crăciun, iar într-o secundă nefastă viața le-a fost spulberată. Motivul este absolut halucinant

Accidentul feroviar petrecut astăzi pe un pod din Danemarca a cutremurat lumea, iar motivul este unul extrem de ciudat.
Accidentul a avut loc pe un pod ce face legătura între două insule, podul Storebaelt, al treilea pod suspendat ca lungime din lume.
Motivul tragediei a fost ruptura unei bucăți din plafonul unui tren care transporta marfa, datorată vântului puternic, spune
Astfel, o bucată din plafonul marfarului s-a desprins în timpul mersului şi a căzut peste un tren cu pasageri, care venea din sens opus. Resturile din plafon au spart geamurile şi i-au lovit pe oameni în plin, spune CNN.
În afara celor şase morţi sunt şi cel puţin zece răniţi, evacuaţi de urgenţă de echipele de intervenţie. 130 de oameni erau în tren în acel moment.

Potrivit presei daneze, accidentul ar fi avut loc din cauza vântului extrem de puternic, ce a smuls pur şi simplu acoperişul trenului de marfă.

Podul, care face legătura între insulele Zealand şi Fyn, a fost închis după incident, iar vremea rea a îngreunat operațiunile de salvare, spune digi 24.

Prim-ministrul danez, Lars Løkke Rasmussen a declarat că accidentul "ne-a zguduit pe toți" și le-a mulțumit celor care au răspuns prin eforturile lor de salvare.
"Danezi obișnuiți se întorceau la muncă sau acasă după sărbătorile de Crăciun, este o adevărată tragedie, a spus el într-o declarație. De asemenea prim ministru afirmă că "Gândurile mele se îndreaptă către victimele accidentului și către familiile lor."

Kim Agersoe Nielsen, șeful tehnic al companiei care supraveghează operațiunile pentru pod, a declarat pentru CNN că, condițiile de vânt la momentul accidentului erau sub nivelul la care trenul de marfă ar fi trebuit să-și reducă viteza sau să nu mai funcționeze.

Imagini video:

Sute de britanice în stare de ebrietate au făcut show pe străzile din Regat, în noaptea de Revelion... Mare atenție! Un nou film face sute de victime în rândul adolescenților și al adulților. Oamenii ies pe stradă legaţi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x