Antena Căutare

Accident grav in Ungaria! Cinci romani si-au pierdut viata

Un copil de numai sase luni si patru adulti romani s-au stins dupa ce masina lor a fost lovita in plin de un vehicul de teren, pe o sosea din vestul Ungariei. La volan era un cetatean moldovean, care a fost retinut de politisti.

Tragedia s-a produs pe soseaua care leaga Budapesta si Debrecen. Din motive inca necunoscute, vehiculul de teren inmatriculat in Franta a intrat pe contrasens si a lovit in plin masina romanilor.

Cei patru adulti, trei barbati si o femeie, au murit pe loc iar copilul de sase luni, gasit inca in viata de primele echipaje de salvare, a fost imediat trimis cu elicopterul la spital. Grav ranit la cap, bebelusul a decedat dupa cateva ore, in ciuda eforturilor depuse de medici.

In masina de teren erau trei persoane care au scapat nevatamate. Soferul, in varsta de 24 de ani, cetatean al Republicii Moldova, a fost retinut de politie. Nationalitatea victimelor nu a fost anuntata oficial, dar potrivit agentiei de presa ungare MTI, doi dintre adultii morti erau cetateni romani, iar ceilalti aveau dubla cetatenie ungara si romana. Potrivit surselor locale, ar fi vorba de o familie originara din Miercurea Ciuc, stabilita de cativa ani in Ungaria, si de doi prieteni ai acesteia.

Gerard Depardieu a primit pasaportul rusesc de la Vladimir Putin... Liderii politici din Rusia, Palestina si Egipt au asistat la slujba de Craciun pe rit vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x