Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Accident masiv cu 63 de mașini și 35 de răniți, din cauza ceței! Misiunea de salvare, îngreunată | FOTO

Un accident în lanț masiv s-a produs recent și ulterior a ieșit la iveală faptul că au fost iimplicate cel puțin 63 de mașini! Salvatorii s-au deplasat imediat la fața locului și 35  de persoane au ajuns de urgență la spital.

Accident cumplit în statul american Virginia

Ceaţa densă şi poleiul de pe o autostradă interstatală importantă din statul american Virginia, situat în estul ţării, au condus duminică la producerea unui masiv accident în lanţ în care au fost implicate cel puţin 63 de autovehicule, evenimentul fiind soldat cu cel puţin treizeci de răniţi, informează agenţia DPA.

În urma accidentului în lanţ nu au fost raportate decese, însă mai multe persoane rănite se aflau în stare gravă, a anunţat poliţia statală. Aproximativ 35 de persoane au fost transportate la spitale din regiune pentru a primi îngrijiri medicale. Postul local WABC-TV a relatat că două persoane au suferit leziuni grave.

Echipajele de intervenţie au fost nevoite să se urce pe plafoanele maşinilor pentru a ajunge la victime.

Accident masiv cu 63 de mașini și 35 de răniți, din cauza ceței! Misiunea de salvare, îngreunată | FOTO

Accident cumplit în statul american Virginia

Autorităţile investighează acest eveniment. Demersurile de eliberare a autostrăzii au durat cel puţin şase ore după producerea accidentului.

Potrivit poliţiei, la momentul producerii accidentului în lanţ condiţiile meteorologice erau favorabile formării gheţii, iar vizibilitatea era redusă.

Evenimentul a avut loc în apropiere de Williamsburg, la est de capitala statului, Richmond, arată cei de la Agerpres.

Weekendul care s-a încheiat a fost unul dintre cele mai aglomerate ale anului în SUA, după ce un număr mare de persoane au plecat la drum cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Recomandari