Antena Căutare

Accident pe mare

Un pachebot de croaziera si-a facut intrarea in portul canadian Vancouver cu un trofeu neobisnuit: o balena de 20 de metri.

Vasul venea din Alaska si nimeni nu a putut stabili cand a avut loc ciocnirea in care balena a fost ucisa pe loc. Uriasul animal marin a ramas, practic, infipt in prova, iar echipajul l-a descoperit abia in timpul manevrelor de intrare in port. A fost nevoie de doua echipe de interventie ca sa desprinda cadavrul balenei. Turistii de la bord au profitat de ocazie ca sa fotografieze totul. Un accident asemanator s-a mai inregistrat, tot la Vancouver, acum zece ani.
Ritual cu aprobarea pratidului... Petreceri din alta lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x