Antena Căutare

CEAȚA a provocat un nou accident în LANȚ pe autostradă! Cel puțin 6 persoane au murit. Intervenția salvatorilor este îngreunată

Istoria pare să se repete. Din cauza ceții dense, cel puţin şase persoane au fost ucise şi 27 au fost rănite într-un ciocnire în lanţ produsă marţi dimineaţă pe autostrada E-75 din Serbia, a relatat postul de televiziune RTS, citând poliţia sârbă. 

Istoria pare să se repete. În condiții parcă trase la indigo, din cauza ceții dense, cel puţin şase persoane au fost ucise şi 27 au fost rănite într-un ciocnire în lanţ produsă marţi dimineaţă pe autostrada E-75 din Serbia, a relatat postul de televiziune RTS, citând poliţia sârbă.

Zeci de automobile, camioane şi autocare au fost implicate într-un carambolaj pe autostrada Belgrad-Niş, la circa 150 km sud de capitală.

Primul accident a avut loc la ora locală 07:20 (05:20 GMT) în direcţia de mers spre nord, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de doar 10-20 de metri.

Mai multe autovehicule au intrat apoi în coliziune pe banda opusă.

Câteva ore mai târziu, echipele de salvare continuau să scoată oameni din maşinile avariate.

Autostrada E-75 a fost închisă, iar traficul din ambele sensuri a fost redirecţionat prin oraşele Jagodina şi Cuprija.

Pe 5 noimebrie 2016, pe Autostrada Soarelui, ceața densă a provocat cel mai grav accident rutier petrecut pe o șosea din România. Atunci, patru persoane și-au pierdut viața și alte 50 au fost rănite.

Un nou CUTREMUR a lovit Indonezia! Locuitorii sunt înspăimântați: “Toată lumea a ieșit pe străzi. Mai bine stăm afară”... Panică pentru creștinii din întreaga lume! Ce s-a întâmplat cu Papa Francisc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x