Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Accident teribil, înainte de un concert Green Day! Un acrobat a căzut de la 30 de metri înălțime, direct pe sol, și a murit pe loc. Trupa și-a continuat show-ul și a primit critici dure

Un acrobat a căzut mortal vineri seara la un festival de muzică din Madrid, cu câteva momente înainte ca trupa americană Green Day să urce pe scenă, informează sâmbătă DPA

Un acrobat a căzut mortal vineri seara la un festival de muzică din Madrid, cu câteva momente înainte ca trupa americană Green Day să urce pe scenă, informează sâmbătă DPA, citată de Agerpres.

Organizatorii Festivalului Mad Cool s-au declarat "întristați de teribilul accident", dar nu au dat nicio explicație despre cum s-a produs acesta.

Videoclipuri postate online au arătat un acrobat într-o cușcă deasupra mulțimii căzând brusc pe sol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri.

Trupa Green Day a fost criticată pe social media pentru că și-a continuat spectacolul, dar membrii acesteia păreau că nu și-au dat seama de moartea acrobatului decât după ce și-au încheiat prestația.

"Imediat ce am coborât de pe scenă la Mad Cool Festival am aflat vești tulburătoare. Un artist foarte curajos numit Pedro și-a pierdut viața în seara aceasta într-un tragic accident", a scris trupa pe Twitter sâmbătă dimineața.

Organizatorii au spus într-un comunicat că au decis să continue programul de muzică din "motive de securitate" și au transmis condoleanțe familiei acrobatului căruia i se va aduce un omagiu la festival sâmbătă.

Recomandari