Accident teribil, înainte de un concert Green Day! Un acrobat a căzut de la 30 de metri înălțime, direct pe sol, și a murit pe loc. Trupa și-a continuat show-ul și a primit critici dure

Un acrobat a căzut mortal vineri seara la un festival de muzică din Madrid, cu câteva momente înainte ca trupa americană Green Day să urce pe scenă, informează sâmbătă DPA

Un acrobat a căzut mortal vineri seara la un festival de muzică din Madrid, cu câteva momente înainte ca trupa americană Green Day să urce pe scenă, informează sâmbătă DPA, citată de Agerpres.

Organizatorii Festivalului Mad Cool s-au declarat "întristați de teribilul accident", dar nu au dat nicio explicație despre cum s-a produs acesta.

Videoclipuri postate online au arătat un acrobat într-o cușcă deasupra mulțimii căzând brusc pe sol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri.

Trupa Green Day a fost criticată pe social media pentru că și-a continuat spectacolul, dar membrii acesteia păreau că nu și-au dat seama de moartea acrobatului decât după ce și-au încheiat prestația.

"Imediat ce am coborât de pe scenă la Mad Cool Festival am aflat vești tulburătoare. Un artist foarte curajos numit Pedro și-a pierdut viața în seara aceasta într-un tragic accident", a scris trupa pe Twitter sâmbătă dimineața.

Organizatorii au spus într-un comunicat că au decis să continue programul de muzică din "motive de securitate" și au transmis condoleanțe familiei acrobatului căruia i se va aduce un omagiu la festival sâmbătă.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri