Antena Căutare

Accident tragic in Egipt! Cel putin 47 de copii si-au pierdut viata

Cel putin 47 de copii au murit intr-un tragic accident, produs in Egipt. Autobuzul cu care cei mici erau transportati la gradinita a fost lovit de un tren de mare viteza, intr-o suburbie din Cairo. Copiii aveau varstele cuprinse intre 4 si 6 ani, spune presa locala. Alte 13 persoane aflate, de asemenea, in autobuz, au fost spitalizate cu rani grave.

Televiziunile egiptene au prezentat imagini sfasietoare de la locul tragediei, cu zeci de parinti stransi langa ramasitele autobuzului.

Ministrul Transporturilor Rashad al-Metini si seful Autoritatii Cailor Ferate au demisionat in urma acestui accident, a anuntat presa oficiala.

Autobuzul, care transporta 60 de copii in cadrul unei excursii organizate de gradinita la care sunt inscrisi, a fost lovit la o trecere la nivel cu calea ferata, la Manfalut (aproximativ 356 de kilometri sud de Cairo), a anuntat politia. Copiii aveau varste cuprinse intre patru si sase ani.

Angela Merkel si Vladimir Putina, disputa pe tema grupului Pussy Riot... Turcia acuza Israelul de incalcarea armistitiului cu Hamas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x